Brenda Vinck

Brenda Vinck

Gecertificeerd trainer Omgaan met Pesten met een licentie voor:
 • Sta Sterk training individueel en in groepsverband 8-12 jaar
 • Sta Sterk workshops 8-12 jaar
 • Feel Fine Online workshops 8-15 jaar
 • Sta Sterk training jonge kind 4-7 jaar
 • Sta Sterk workshops jonge kind 4-7 jaar
 • Sta Sterk training jongeren 13-18 jaar
 • Sta Sterk workshops jongeren 13-18 jaar
 • Specialisatie brugklastraining Stevige Stap
 • Stevige Stap workshops
 • Anti-pestprogramma Sta Sterk op School
 • Themabijeenkomst/workshops voor ouders, professionals en vrijwilligers
“Ieder kind weerbaar – sterk – in balans”

Ik ben Brenda Vinck. Getrouwd en moeder van twee kinderen die inmiddels puber geworden zijn.
Mijn eigen bedrijf ben ik gestart in juli 2016 en heet JoniBalans. De naam van mijn praktijk is een samenvoeging van de namen van onze twee kinderen. Ik vind het belangrijk dat kinderen balans in hun leven ervaren, en dit heb ik samengevoegd in de naam van mijn praktijk.

Ik ben ruim 18 jaar ik als begeleider werkzaam geweest in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Dit heb ik altijd met veel passie en enthousiasme gedaan, en toch merkte ik dat mijn grotere passie ligt in het coachen en trainen van kinderen die problemen ervaren. Dit kunnen problemen op allerlei gebied zijn. Omdat ik steeds meer de behoefte kreeg om die kinderen te ondersteunen/coachen/trainen ben ik de opleiding tot Kindercoach gaan doen waarbij ik wist dat ik me wilde specialiseren in het fenomeen pesten. Binnen de Stichting Omgaan met Pesten vond ik alles wat ik belangrijk vind in de opleiding en daar heb ik mijn certificaat tot Trainer Omgaan met Pesten behaald.

Binnen de Stichting Omgaan met Pesten ben ik actief in diverse werkgroepen. Daarnaast ben ik samen met twee collega trainers bezig de Sta Sterk training aan te passen voor kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking. Iets wat ik met passie en enthousiasme doe en graag mijn tijd en energie insteek. Een doelgroep waar pesten tot vijf keer zoveel voorkomt. In mijn ogen is het nodig dat er ook voor deze doelgroep een goede training is om te werken naar meer weerbaarheid, zelfvertrouwen en assertiviteit.

Kinderen en jongeren kunnen bij mij terecht voor de Sta Sterk training in groepsverband en individueel, Stevige Stap training in groepsverband en individueel. Ook voor het anti- pest programma Sta Sterk op School en workshop en themabijeenkomsten kunt u contact met mij opnemen. Daarnaast kunnen kinderen en jongeren bij mij terecht voor een kindercoaching traject, een training faalangst de baas en een training Ik Leer Leren. Ook een workshop of cursus gedachtekracht behoort tot de mogelijkheden.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor meer informatie over mij en mijn aanbod kunt u een kijkje nemen op JoniBalans of contact met me opnemen via mail of telefoon.

Warme groet,
Brenda Vinck

JoniBalans – kindercoaching en trainingen
Ieder kind weerbaar, sterk en in balans…