Brenda Vinck

Brenda Vinck

U kunt bij mij terecht voor:

* Sta Sterk op school
* Sta Sterk training, buitenschoolse groepstraining
* Sta Sterk training, buitenschoolse individuele training
* Workshops voor ouders en beroepskrachten
* Stevige Stap training, individueel en in groepsverband: voor groep 8 en brugklas
* Ouderavonden, lezingen, workshops, etc. voor leerlingen, ouders en beroepskrachten m.b.t. de overstap naar de brugklas

 

“Ieder kind in balans…”

Ik ben Brenda Vinck. Getrouwd en moeder van twee kinderen die inmiddels puber geworden zijn.
Mijn eigen bedrijfje ben ik gestart in juli 2016 en heet Jonibalans. De naam is een samenvoeging van de namen van onze twee kinderen. ik vind het belangrijk dat kinderen balans in hun leven ervaren, en dit heb ik samengevoegd in de naam van mijn praktijk.

Kort wat over mij:
Ik ben ruim 18 jaar ik als begeleider werkzaam geweest in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Dit heb ik altijd met veel passie en enthousiasme gedaan, en toch merkte ik dat mijn grotere passie ligt in het coachen en trainen van kinderen die problemen ervaren. Dit kunnen problemen op allerlei gebied zijn. Omdat ik steeds meer de behoefte kreeg om die kinderen te ondersteunen/coachen/trainen ben ik de opleiding tot Kindercoach gaan doen waarbij ik wist dat ik me wilde specialiseren in het fenomeen pesten. Binnen de Stichting Omgaan met Pesten vond ik alles wat ik belangrijk vind in de opleiding en daar heb ik mijn certificaat tot Trainer Omgaan met Pesten behaald.

U kunt bij mij terecht voor de Sta Sterk training in groepsverband en individueel, Stevige Stap training in groepsverband en individueel, Sta Sterk op School en workhops en thema-avonden.

Graag begroet ik u dan ook binnenkort bij een intakegesprek! Voor meer informatie over mij en mijn aanbod kunt u een kijkje nemen op mijn website: www.jonibalans.nl

Voor meer informatie kunt u contact met me opnemen via mail of telefoon.