Brenda Vinck

Brenda Vinck

U kunt bij mij terecht voor:

* Sta Sterk op school
* Sta Sterk training, buitenschoolse groepstraining
* Sta Sterk training, buitenschoolse individuele training
* Workshops en themabijeenkomsten voor kinderen, jongeren, ouders en beroepskrachten
* Stevige Stap training, individueel en in groepsverband: voor groep 8 en brugklas
* Ouderavonden, lezingen, workshops, etc. voor leerlingen, ouders en beroepskrachten m.b.t. de overstap naar de brugklas

“Ieder kind weerbaar – sterk – in balans”

Ik ben Brenda Vinck. Getrouwd en moeder van twee kinderen die inmiddels puber geworden zijn.
Mijn eigen bedrijf ben ik gestart in juli 2016 en heet JoniBalans. De naam van mijn praktijk is een samenvoeging van de namen van onze twee kinderen. Ik vind het belangrijk dat kinderen balans in hun leven ervaren, en dit heb ik samengevoegd in de naam van mijn praktijk.

Ik ben ruim 18 jaar ik als begeleider werkzaam geweest in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Dit heb ik altijd met veel passie en enthousiasme gedaan, en toch merkte ik dat mijn grotere passie ligt in het coachen en trainen van kinderen die problemen ervaren. Dit kunnen problemen op allerlei gebied zijn. Omdat ik steeds meer de behoefte kreeg om die kinderen te ondersteunen/coachen/trainen ben ik de opleiding tot Kindercoach gaan doen waarbij ik wist dat ik me wilde specialiseren in het fenomeen pesten. Binnen de Stichting Omgaan met Pesten vond ik alles wat ik belangrijk vind in de opleiding en daar heb ik mijn certificaat tot Trainer Omgaan met Pesten behaald.

Binnen de Stichting Omgaan met Pesten ben ik actief in diverse werkgroepen. Daarnaast ben ik samen met twee collega trainers bezig de Sta Sterk training aan te passen voor kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking. Iets wat ik met passie en enthousiasme doe en graag mijn tijd en energie insteek. Een doelgroep waar pesten tot vijf keer zoveel voorkomt. In mijn ogen is het nodig dat er ook voor deze doelgroep een goede training is om te werken naar meer weerbaarheid, zelfvertrouwen en assertiviteit.

Kinderen en jongeren kunnen bij mij terecht voor de Sta Sterk training in groepsverband en individueel, Stevige Stap training in groepsverband en individueel. Ook voor het anti- pest programma Sta Sterk op School en workshop en thema-avonden kunt u contact met mij opnemen. Daarnaast kunnen kinderen en jongeren bij mij terecht voor een kindercoaching traject, een training faalangst de baas en een training Ik Leer Leren. Ook een workshop gedachtekracht behoort tot de mogelijkheden.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor meer informatie over mij en mijn aanbod kunt u een kijkje nemen op JoniBalans of contact met me opnemen via mail of telefoon.

Warme groet,
Brenda Vinck

JoniBalans – kindercoaching, trainingen en cursussen
Ieder kind weerbaar, sterk en in balans…

Samen maken we het verschil

Vraag nu gratis het lespakket aan voor de Week tegen Pesten van 21 t/m 25 september 2020

Je ontvangt het lespakket in de week van 1 september
We respecteren je privacy ☑