Daphne Bogaard-Bracke

Daphne Bogaard-Bracke

Gecertificeerd trainer Omgaan met Pesten met een licentie voor:

  • Sta Sterk training individueel en in groepsverband 8-12 jaar
  • Sta Sterk workshops 8-12 jaar
  • Feel Fine Online workshops 8-15 jaar
  • Specialisatie Stevige Stap brugklastraining

Voorstellen

Mijn naam is Daphne Bogaard-Bracke (1973). Ik ben 25 jaar werkzaam in het basisonderwijs, Ik heb diverse groepen gedraaid en op veel scholen lesgegeven. Na het behalen van mijn Pabo diploma, heb ik verschillende cursussen (o.a. taal/leesspecialist, systemisch werken) gedaan en opleiding hbo gedrag specialist gedaan.

Motivatie

Het welbevinden van kinderen staat voor mij bovenaan. Iedereen hoort erbij!

Dit is niet wat iedereen voelt of ervaart, daar kwam ik tijdens mijn stages op verschillende basisscholen achter en ik zie het nog steeds. Niet ieder kind voelt zich veilig en wordt gezien. Dit heeft mij altijd getriggerd. Waarom valt de een buiten de groep en de ander wordt door iedereen leuk gevonden of lijkt leuk gevonden te worden.

Waarom? Dat is de vraag die ik mezelf steeds stel.

Door een leerling (haar ouders) ben ik meegevraagd naar een informatie avond van de Sta Sterk training. Die avond heeft mij zo gegrepen en gemotiveerd. Dit was het puzzelstukje wat ik nog zocht.

Ik gun elk kind op de basisschool deze training. De handvatten en gedragsveranderingen maken echt het verschil! Door anders te gaan staan, non-verbaal inzetten, grenzen aan te geven, anders te reageren, het inzetten van helpende gedachten, je meer gaat durven, anders omgaat met een situaties en je veel fijner in je lijf en je hoofd voelt.

Dat gun ik elk kind!