Patricia van der Lienden

Patricia van der Lienden

Gecertificeerd trainer Omgaan met Pesten met een licentie voor:

  • Sta Sterk training individueel en in groepsverband 8-12 jaar
  • Sta Sterk workshops 8-12 jaar
  • Specialisatie Stevige Stap brugklastraining
  • Anti-pestprogramma Sta Sterk op School
  • Workshops voor ouders en professionals
Wie ben ik?

Mijn naam is Patricia van der Lienden en ik kom uit Andelst. Ik ben getrouwd en wij hebben samen een dochter van 18 en een zoon van 15. Samen runnen wij al 18 jaar een Boorbedrijf.

Dan zal je kunnen denken van een Boorbedrijf naar Trainster omgaan met pesten; hoe dat zo?

Er kwam bij ons in het bedrijf ruimte en tijd vrij om voor mezelf iets te gaan ondernemen waar ik voelde dat mijn passie lag. Doordat mijn lieve dochter een periode heeft meegemaakt waar pesten als een rode draad door haar leven speelde had ik voor mijzelf besloten: daar ga ik mij in verdiepen zodat ik hopelijk voor andere kinderen in de toekomst iets kan betekenen. Zo gezegd, zo gedaan en ik ben gaan google-en en kwam dus bij de Stichting Omgaan met Pesten uit. Na mijn gesprek met docente Mirelle Valentijn voelde het zo goed en wist ik: dit ga ik doen!

En wat ben ik blij dat ik dit heb opgepakt en ongelofelijk trots dat ik na de opleiding mijn certificaat bij de stichting omgaan met pesten heb behaald en daarnaast een opleiding tot kindercoach gevolgd heb en met vlag en wimpel afgerond, wauw gaaf! Nu kan ik echt iets gaan betekenen voor kinderen die tegen dit probleem aanlopen. Ik heb mijn eigen praktijk “Be you kindercoachpraktijk” aan huis ingericht waarmee ik januari zal starten.
 
Ik zou mezelf omschrijven als sowieso iemand die van het leven geniet en houdt van dingen te
ondernemen ik ben een loyaal persoon, betrokken, behulpzaam, sociaal, een doorzetter die vaak hoort vertrouwen uit te stralen. Mijn inlevingsvermogen is vergroot door de eigen ervaringen van mijn dochter. Ik geef trainingen aan kinderen die graag weerbaarder en assertiever willen worden en willen ontdekken hoe om te gaan met pesten, dit kan zowel individueel als in groepsverband.
 
Maar vooral hoe je jezelf mag en kunt zijn “Be you”