Week tegen pesten 2018 – nieuwsoverzicht

Geplaatst zaterdag september 15, 2018 Door Mariëlle Hage-van Ginkel 

OMP in het nieuws

Nieuwsoverzicht ‘week tegen pesten’ 2018

 

Voor de ‘week tegen pesten’ 2018 is nu al veel aandacht in allerlei media. Niet alleen op onze website en op social media, maar ook in andere media kunt u nieuws vinden. Zo zijn er filmpjes op youtube, items op tv-zenders en krantenartikelen.

 

Hieronder een overzicht tot nu toe:

#proudtobeme

Het project #proudtobeme groeit nu al uit tot een enorm succes. Het speciaal geschreven lied is opgenomen door singer-songwriter en producent Joyce Rising. Hierbij is een professionele videoclip opgenomen. Bij de opnames van de videoclip zijn figuranten ingezet. Dit zijn echter niet zomaar figuranten, het is een groep mensen van 8-88 jaar die allen ‘iets’ met het onderwerp pesten hebben. We mogen alvast twee trailers delen. De lancering van de gehele videoclip #proudtobeme vindt plaats tijdens het benefietconcert op 23 september in de Gigant te Apeldoorn.

trailer 1

https://www.youtube.com/watch?v=bbpIwdkBKLE

 

trailer 2

 

 

Twee figuranten (Sanne van 8 en Marit van 15) hebben een vlog gemaakt over hun #proudtobeme gevoel. Zij vertellen over hun ervaringen met pesten en geven tips in hun vlog. Wat zijn we trots op deze meiden! Ze doen recht aan de titel ‘Proud to be me!’.

Er volgen nog meer vlogs in de komende week, maar deze eerste twee staan alvast hieronder:

Vlog van Sanne

Vlog van Marit

 

Aandacht op TV

OMP op tvNaast de vlog van Sanne hebben ook andere media haar verhaal opgepikt. Zo maakte rtv Utrecht er een item over. Je kan het hier zien (Sanne’s bijdrage vanaf 3 minuut 25):

Uitzending RTV Utrecht

Ook RTV Ronde Venen maakte een reportage over figuranten van de videoclip ‘Proud to be me’. In hun reportage komen Nikita en Keano aan bod, samen met ‘onze eigen’ Mirelle. Hieronder de link naar deze uitzending:

Reportage RTV Ronde Venen

 

 

In de krant

OMP in de krantOok in de krant was er nu al aandacht voor het project ‘Proud to be me’ en de bijdrage van figurante Sanne. Het artikel delen we hier:

AD artikel over Sanne

Via het AD gaat Sanne’s bijdrage het heel Nederland door. Op PZC (Zeeuws nieuws) is een reportage te zien. We delen deze bijdrage uit Zeeland hieronder:

Reportage op PZC- Zeeuws Nieuws

 

Ster in de krant

Tot slot delen we graag het artikel dat over Joyce Rising (de schrijfster en zangeres van ‘Proud to be me!’) is geschreven in het Apeldoorns Stadsblad deze week.

Artikel ‘van gepest naar Proud to be me!’

Blijf op de hoogte

We zijn enorm blij met al deze aandacht voor dit belangrijke onderwerp. Komende week (als de ‘week tegen pesten’ eenmaal is gestart) zal er meer nieuws volgen en dan zetten we het weer graag voor je op een rijtje. Dus hou onze site in de gaten, dan blijf je op de hoogte!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf in voor onze nieuwsbrief!